De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Eurowings begint met binnenlandse route vanaf Weeze

24
apr
Eurowings vliegtuig die landt

De Duitse low-cost luchtvaartmaatschappij Eurowings gaat binnenkort voor het eerst vanaf Airport Weeze vliegen. Vanaf woensdag 14 juni begint de vliegmaatschappij met een nieuwe binnenlandse lijndienst van Weeze naar München. Eurowings, een dochterbedrijf van het grotere Lufthansa, opende onlangs al een basis in München.

Op 14 juni gaat de nieuwe lijndienst van start. De nieuwe route wordt vanaf dan zes dagen per week gevlogen. Van maandag tot en met vrijdag gaat Eurowings zelfs twee keer per dag van Weeze naar München vliegen. De vluchten vertrekken dan zowel in de ochtend als in de avond. Op zondag vindt slechts een avondvlucht plaats naar de Beierse hoofdstad. Op zaterdag wordt de bestemming niet aangedaan door Eurowings. (meer…)

Minister wil meer vakantievluchten vanaf Weeze

20
feb
Vliegtuig van Ryanair

De Duitse milieuminister van Noordrijn-Westfalen, Barbara Hendricks, vindt dat de capaciteit van Airport Weeze beter benut moet worden om het toenemende aantal vakantievluchten goed op te kunnen vangen. Airport Weeze moet volgens haar meer vakantievluchten gaan verwerken zodat de luchthaven van Düsseldorf ontlast wordt. De aantallen bij Düsseldorf Airport lopen namelijk sterk tegen de maximale groeigrens aan.

De situatie in Duitsland kan vergeleken worden met de regeling tussen Amsterdam Airport Schiphol en Lelystad Airport. Omdat Schiphol net als Düsseldorf Airport tegen de groeigrens aanloopt, neemt Lelystad Airport enkele vluchten over. Dit moet ook gaan gebeuren bij Weeze. Airport Weeze is hierover al jarenlang in overleg met Düsseldorf Airport, en kan de toename in passagiers en nieuwe vluchten goed verwerken. Vorig jaar reisden ruim 1,9 miljoen mensen via Weeze. (meer…)

Airport Weeze verbreekt eigen records

19
feb

De Duitse luchthaven Airport Weeze heeft recent een eigen record verbroken. De luchthaven boekte in het jaar 2016 namelijk een recordwinst van maar liefst 2,5 miljoen euro. Deze aantallen liggen flink hoger dan in het jaar daar voor, en vormen daarnaast ook het beste resultaat in de geschiedenis van het vliegveld.

Airport Weeze wijt de behaalde successen aan de verkoop van de grond rondom de luchthaven, en dus niet aan een groei van het aantal passagiers. (meer…)

Parkerenweeze-airport.nl is nu online

7
nov
Screenshot homepage Parkerenweeze-airport.nl

Vliegt u binnenkort vanaf de Belgische luchthaven Weeze Airport, en bent u voor deze reis nog op zoek naar een voordelige parkeerplek? Misschien dat wij u hierbij kunnen helpen, want Parkerenweeze-airport.nl is nu online! Deze handige site maakt het vinden van de geschikte parkeerplek makkelijker en voordeliger. Bent u op zoek naar meer informatie over de verschillende parkeeraanbieders bij Weeze Airport, of wilt u weten wat de meest goedkope opties voor parkeren zijn? Dan bent u hier aan het juiste adres! (meer…)

“Goedkoop geparkeerd dankzij Parkerenweeze-airport.nl!”

Familie Fischer

“Vergeleken bij Parkerenweeze-airport.nl.
Onze auto stond veilig geparkeerd tijdens de reis.”

H. van Been

“Ik reserveer altijd mijn parkeerplek via jullie. En het is altijd goed geregeld!”

G. Fokkema

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenweeze-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Weeze Airport