PARKERENWEEZE-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeertips

Klokje icoon

Win informatie in

Het is natuurlijk voor u lastig te beoordelen hoe de service van een parkeeraanbieder daadwerkelijk is. Vooral als u enkel en alleen naar de voorzieningen die worden aangeboden in combinatie met het prijskaartje kijkt. Een parkeerplaats die er in theorie goed uitziet, kan in de praktijk soms behoorlijk tegenvallen. Het is daarom erg raadzaam om informatie in te winnen. U kunt bijvoorbeeld op voorhand de ervaringen van andere gebruikers door lezen. Hierin kunnen min- of juist pluspunten worden aangekaart waar u in eerste instantie zelf niet bij stil had gestaan. U kunt ook altijd contact met ons opnemen of met de aanbieder als u nog ergens vragen over heeft.Vergrootglas icoon

Reserveer tijdig

Parkeerterreinen stellen u in staat om ruim van tevoren een plaats te reserveren. Dit heeft echter als gevolg, dat de goedkoopste plaatsen vaak snel weg zijn. Boekt u op het laatste moment, dan betaalt u altijd meer. Bij sommige parkeeraanbieders kunnen de goedkoopste plekken zelfs uitsluitend van tevoren worden geboekt en dan in de regel niet later dan twee weken voor uw vertrekdatum. Daarom adviseren wij u om ruim voor uw vertrek de aanbieders met elkaar te vergelijken en direct online een plaats te reserveren. Binnen enkele minuten heeft u uw parkeerplaats bij ons gereserveerd en bent u met onze laagste prijsgarantie gegarandeerd van de beste prijs.

Agenda icoon

Vertrek op tijd

Het brengt veel stress met zich mee wanneer u onderweg naar het vliegveld ineens in een file belandt. Houd hier daarom ook rekening mee en vertrek op tijd van huis. Daarnaast kan het op de luchthaven zelf ook behoorlijk druk zijn. Vaak moet u twee of drie uur van tevoren op het vliegveld aanwezig zijn. Wij adviseren u om een uur extra te rekenen bovenop de tijd die u van tevoren aanwezig dient te zijn en uw reistijd tot de luchthaven. Zo voorkomt u dat u op het laatste moment nog moet rennen om uw vlucht te halen.

Pijl icoon

Vind vlot uw parkeerplaats

Om vlot uw parkeerlocatie te vinden, kunt u het beste het precieze adres van uw parkeeraanbieder voor vertrek in uw navigatie invoeren. In de buurt van de Airport Weeze vindt u veel verschillende parkeerplaatsen en services, dus het is niet zo voor de hand liggend dat u direct de juiste kunt vinden. Vergeet ook niet uw reservering van tevoren te printen en deze bij de hand te houden in de auto. De parkeeraanbieder gebruikt deze namelijk als bevestiging van uw reservering. Ook is het handig om het nummer van uw parkeerplaats te noteren. Zo voorkomt u dat u na een vermoeiende terugreis nog het hele parkeerterrein af moet op zoek naar uw auto.

Snelheidsmeter icoon

Kilometerstand

Veel parkeeraanbieders zullen bij aankomst de kilometerstand van uw auto opnemen in uw bijzijn. Dit heeft te maken met geruchten dat parkeeraanbieders misbruik zouden maken van uw goede vertrouwen en in uw afwezigheid honderden kilometers in uw auto zouden rondrijden. Het is echter wel verstandig om dit ook voor uzelf te noteren. Zo hebt u de zekerheid dat deze kilometerstand 100% correct is. Uiteraard is de kans dat een aanbieder met uw auto aan de haal gaat is zeer klein.

Benzine icoon

Haal waardevolle eigendommen uit het zicht

Autodieven kijken altijd eerst in een auto om te zien of er iets te halen valt. Wanneer er niks kostbaars in het zicht ligt, dan is de kans kleiner uw auto het slachtoffer wordt van een auto-inbraak.  Daarom is het verstandig om uw waardevolle eigendommen uit het zicht te leggen. Dit is vooral te adviseren wanneer u op een onbewaakt parkeerterrein uw auto parkeert. Het aller verstandigste is natuurlijk om al uw waardevolle spullen niet achter te laten in uw auto. Om te laten zien dat er geen waardevolle spullen in uw auto liggen kunt u de hoedenplank uit de auto halen. Dit valt mogelijke autodieven direct op en zien zij dat er niks te halen valt.

Spaarpot icoon

Bij terugkomst

Om uw aankomst en vertrek vlot te laten verlopen is het handig om een aantal voorbereidingen te treffen. Zorg er allereerst voor dat u uw autosleutel op een vaste plek bewaart. Zo kunt u hem snel te voorschijn halen. Schakel tevens uw telefoon in zodra dit is toegestaan, zodat u met de parkeeraanbieder kunt communiceren over de taxi of shuttle bus naar uw parkeerplaats. Zo voorkomt u lang wachttijden aan het einde van uw reis. Zorg daarnaast ook dat u nog genoeg brandstof heeft om weer thuis te komen. Het in de auto hebben liggen van startkabels is daarbij ook geen overbodige luxe, aangezien uw auto startproblemen kan hebben als hij langere tijd heeft stilgestaan. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe