De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Valet parking

Valet parking

Wie wel de lusten maar niet de lasten wil van het naar de luchthaven rijden met eigen vervoer, kiest voor Valet parking. U rijdt zelf tot aan de terminal en vanaf daar wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parkeeraanbieder. Die brengt uw auto naar het beveiligde parkeerterrein en neemt u daarmee alle zorgen uit handen. Zelf wandelt u in de tussentijd op het gemak en zonder oponthoud naar de check-in balie. Heeft u behoefte aan dit stukje extra comfort, dan is Valet parking echt iets voor u. Op de luchthaven van Weeze wordt deze service aangeboden door Valetparking Weeze.

Park and walk

Park and Walk

De perfecte vorm van parkeren voor wie zijn sleutels graag bij zich houdt, is Park & Walk. U bent niet veel tijd kwijt met het parkeren van de auto, doordat u vooral al een plaats gereserveerd heeft. U parkeert zelf uw auto op een parkeerterrein dat zich op loopafstand van de vertrekhal bevindt. Bovendien mag u uw sleutels gewoon bij u houden. Doordat de parkeerplaats zich op loopafstand van de terminal bevindt is dit niet de goedkoopste parkeervorm op de luchthaven. Al met al zijn de grootste voordelen van Park & Walk dat u niet afhankelijk bent van een shuttle-bus die u ophaalt en wegbrengt en natuurlijk uw sleutels bij u kunt houden.

Shuttle bus parkeren

Shuttle parking

Gaat u voor een voordelige reis, dan is ook op Weeze Airport het shuttle bus parkeren meestal de goedkoopste optie. U parkeert uw auto bij een particulier parkeerbedrijf niet ver van het vliegveld vandaan. Vervolgens wordt u vanaf daar met een shuttle bus naar de vertrekhal gebracht. Shuttle bus parkeren biedt zeer voordelige prijzen. Ook kunt u bij dergelijke aanbieders gebruik maken van allerlei extra services, zoals het laten wassen en eventueel opladen van uw auto. Ook hulp met uw koffers op de luchthaven kan u worden aangeboden. Op Weeze Airport kunt u hiervoor terecht bij Safe & Save Parking

Park, sleep & fly

Park sleep fly

Door de groeiende vraag naar veilige, betrouwbare parkeerplaatsen voor langer parkeren rondom de luchthaven bieden sommige hotels een Park, Sleep & Fly arrangement aan. Hierbij boekt u een overnachting in een hotel tegen een speciaal tarief en vervolgens kunt u uw auto op de beveiligde parking van het hotel laten staan terwijl u weg bent. Op deze manier bent u al dichtbij het vliegveld op de dag van vertrek, wat u een hoop stress bespaart rondom de reistijd naar het vliegveld toe. Park, Sleep & Fly is natuurlijk ook zeer geschikt wanneer uw vlucht heel vroeg in de ochtend vertrekt. Vanaf uw hotel wordt u met een shuttle-bus naar de terminal gebracht.

“Goedkoop geparkeerd dankzij Parkerenweeze-airport.nl!”

Familie Fischer

“Vergeleken bij Parkerenweeze-airport.nl.
Onze auto stond veilig geparkeerd tijdens de reis.”

H. van Been

“Ik reserveer altijd mijn parkeerplek via jullie. En het is altijd goed geregeld!”

G. Fokkema
Parkerenweeze-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Weeze Airport