PARKERENWEEZE-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Is mijn parkeerplaats altijd overdekt?

Nee, het is per parkeeraanbieder verschillend of deze overdekte parkeerplaatsen aanbiedt of niet. Sommige aanbieders beschikken over een parkeergarage, andere niet. Als een parkeeraanbieder beide opties heeft, kunt u bij uw reservering aangeven of u een overdekte parkeerplaats wilt of niet. In de beschrijving van de aanbieder kunt u lezen of u overdekt kunt parkeren of niet.

#
Tussen welke parkeervormen kan ik kiezen?

U kunt bij Parkerenweeze-airport.nl kiezen tussen Shuttle parking, Valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Elke parkeervorm heeft voor- en nadelen, waarover u meer kunt lezen op de pagina Parkeervormen.

#
Als ik vertraging heb, moet ik dan contact opnemen met de aanbieder?

Ja, we raden u aan de parkeeraanbieder in te lichten van uw vertraging. De aanbieder kan dan rekening houden met de verandering in het tijdstip, bijvoorbeeld in verband met de vertrektijden van de shuttle bus. Voor het telefoonnummer van de aanbieder kunt u terecht in uw account op Parkerenweeze-airport.nl bij de gegevens van de parkeeraanbieder.

#
Wat moet ik doen als mijn vlucht vertraagd is?

Zodra u weet hoeveel de vlucht vertraagd is en wat de nieuwe aankomsttijd is, neemt u contact op met de parkeeraanbieder, zodat die ook rekening kan houden met de vertraging. De gegevens van de aanbieder vindt u terug in uw account en in de reserveringsbevestiging.

#
Hoelang duurt het voordat ik kan gaan inchecken na het parkeren?

Bij Valet parking bedraagt deze tijd slechts enkele minuten, omdat u dan rechtstreeks naar de terminal rijdt en niet zelf hoeft te parkeren. Bij Shuttle parking adviseren we u rekening te houden met een halfuur. U moet dan immers rekening houden met de transfer naar de terminal en als u op een halfuur rekent, heeft u zeker genoeg tijd.

#
Wat zijn de parkeeropties voor mindervaliden?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor mindervaliden, waarvan Valet parking de makkelijkste is. U kunt dan namelijk in uw eigen auto naar de luchthaven rijden en u ben niet afhankelijk van een shuttle bus. Park & Walk zou daarom ook kunnen. Er zijn immers genoeg parkeerterreinen die vlakbij de terminal liggen. Mindervaliden kunnen ook gebruikmaken van Shuttle service, onder voorwaarde dat de rolstoel ingeklapt kan worden, zodat deze in de shuttle bus past.

#
Wat te doen als mijn auto beschadigd is?

Schade komt gelukkig niet vaak voor, omdat u op Parkerenweeze-airport.nl enkel en alleen betrouwbare en professionele aanbieders vindt. Toch kunnen we natuurlijk nooit garanderen dat er niets met uw auto gebeurt. Mocht uw auto onverhoopt beschadigd zijn geraakt, neem dan contact met ons. Stuur ons ook foto's mee van de schade. We raden u altijd aan ook voorafgaand aan het parkeren foto's van de auto te maken. Stuur die foto's ook naar ons door.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe