PARKERENWEEZE-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Zijn er wachttijden voor de shuttle bus?

Bij uw reservering geeft u aan hoe laat u verwacht aan te komen. Parkeeraanbieders gebruiken die aankomsttijd als indicatie om de vertrektijden van de shuttle bus in te plannen. Daardoor zult u waarschijnlijk niet lang hoeven te wachten. Het kan voorkomen dat er nog andere reizigers met dezelfde shuttle bus mee moeten rijden, in dat geval moet u misschien even wachten. De wachttijd bedraagt altijd maximaal een halfuur. De meeste parkeeraanbieders hebben ook een wachtruimte .

#
Hoe is het vervoer naar de terminal geregeld?

Als u voor Shuttle parking heeft gekozen wordt u met een gratis shuttle bus naar de terminal gebracht. In de beschrijving van de parkeeraanbieder leest u hoelang dit ritje duurt. U kunt uw bagage in de bus leggen nadat u heeft geparkeerd.

#
Is het verplicht om mijn autosleutels in te leveren?

Als u voor Shuttle parking heeft gekozen, kan het zijn dat u uw autosleutels tijdelijk in moet leveren. Dat is per aanbieder verschillend en in de beschrijving geven wij aan of dit wel of niet verplicht is. Als u de autosleutels achter moet laten, is dat omdat de aanbieder het parkeerterrein zo efficiƫnt mogelijk in wil delen of in verband met brandveiligheid. De sleutels worden veilig opgeborgen in een kluis tijdens uw afzwezigheid.

#
Hoeveel personen kunnen er in de shuttle bus?

Het is per aanbieder verschillend hoeveel personen er in de shuttle bus passen. De parkeeraanbieder houdt rekenening met het aantal personen dat in de shuttle bus mee moet. Daarom wordt u gevraagd bij uw reservering aan te geven met hoeveel personen u komt.

#
Is het ook mogelijk om gebruik te maken van de shuttle bus als ik in een rolstoel zit?

Uw rolstoel kan mee in de shuttle bus als deze inklapbaar is.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe