PARKERENWEEZE-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Waar op het vliegveld ontmoet ik de medewerker van de parkeeraanbieder?

Het voordeel van Valet parking is dat u op een gemakkelijke plek met de medewerker kunt afspreken. Meestal zal dat bij vertrek de vertrekhal zijn en bij terugkomst de aankomsthal. Als parkeeraanbieders ergens anders af willen spreken, staat dat aangegeven in de reserveringsbevestiging.

#
Waaraan kan ik de medewerker herkennen?

Meestal zal de parkeermedewerker een hesje dragen met het logo van de aanbieder op. Bovendien heeft u aangegeven hoe laat u verwacht aan te komen en uw kenteken is bekend, dus de medewerker zal ook naar u uitkijken.

#
Hoelang voor mijn aankomst moet ik contact opnemen met de parkeeraanbieder?

We adviseren u zo'n 20 minuten voor aankomst te bellen naar de aanbieder, zodat die voldoende tijd heeft om naar de luchthaven te rijden. Ook op de terugweg belt u 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden naar de aanbieder. U vindt het telefoonnummer zowel in uw reserveringsbevestiging als in uw account op Parkerenweeze-airport.nl.

#
Is het altijd verplicht om mijn autosleutels in te leveren?

Aangezien de medewerker van de parkeeraanbieder de auto voor u parkeert, zult u de autosleutels af moeten geven. Deze worden uiteraard veilig opgeborgen in een kluis zodra de auto geparkeerd is.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe