PARKERENWEEZE-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Hoe weet ik of de parkeeraanbieders betrouwbaar zijn?

Op Parkerenweeze-airport.nl vindt u alleen aanbieders die een strenge selectie hebben doorstaan. Wij doen immers alleen zaken met professionele bedrijven. Bovendien kunt u uw oordeel baseren op de onafhankelijke reviews van klanten die u voorgingen. Die reviews zorgen ervoor dat zowel wij als de aanbieders scherp blijven. Op FeedbackCompany scoren wij een 8,5, wat aantoont dat klanten over het algemeen tevreden zijn over ons.

#
Wordt er in mijn auto gereden tijdens mijn afwezigheid?

Bij Shuttle parking zal uw auto uiteraard nooit voor privédoeleinden worden gebruikt. Als parkeeraanbieders u vragen om de autosleutels achter te laten, kan het zijn dat uw auto verplaatst wordt om de efficiëntie van het terrein te vergroten, of in verband met brand. Bij Valet parking wordt uw auto daarnaast naar de parkeerplaats gereden. De sleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

#
Waar staat de auto geparkeerd?

Uw auto staat veilig geparkeerd op het parkeerterrein van de aanbieder. In de beschrijving van de aanbieder kunt u lezen om wat voor parkeerterrein het precies gaat. Bij Shuttle parking parkeert u veelal zelf, bij Valet parking parkeert een medewerker de auto voor u. Om eventuele misverstanden over schade te voorkomen, is het verstandig om voorafgaand aan het parkeren een video of enkele foto's van uw auto te maken.

#
Hoe zijn de parkeerplaatsen beveiligd?

De parkeerplaatsen zijn beveiligd door middel van videocamera's. U weet dus zeker dat uw auto in de gaten gehouden wordt tijdens uw reis. Bovendien zijn de terreinen afgesloten en vaak is er ook personeel aanwezig.

#
Wat als mijn auto beschadigd raakt?

Schade aan de geparkeerde auto's komt gelukkig niet vaak voor, omdat de medewerkers van de parkeeraanbieders zorgvuldig met uw auto omgaan. Mocht het toch gebeuren, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Stuur foto's op van de schade en, indien u die heeft, ook foto's van de auto voor het parkeren. Wij raden u aan altijd een filmpje of foto's te maken van de auto voor het parkeren, zodat u bewijs heeft dat de schade tijdens uw afwezigheid is ontstaan.

#
Wordt er altijd een voertuiginspectie gedaan voorafgaand aan het parkeren?

Meestal zal een medewerker inderdaad aanbieden om een voertuiginspectie te doen. Dat houdt in dat er een formulier wordt ingevuld waarin de staat van de auto vast wordt gelegd. Bovendien wordt de kilometerstand genoteerd. U kunt altijd zelf voorstellen om een voertuiginspectie te doen, mocht de medewerker daar niet uit zichzelf mee komen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe